ПРИСТИГНУВА ПОЛНА МЕСЕЧИНА ВО ВОДОЛИЈА! Моќен АСТРО ПЕРИОД, кој носи СИЛНИ ПРОМЕНИ

15 јули, 2021
306079_full-moon-948567-1920_f

Полната Месечина во Водолија во текот на 24 јули ќе ни донесе бран на промени, добра енергија и вибрации, што ќе нѐ доведе до духовно заздравување, а еве што ни предвидува хороскопот! Ова е всушност една од двете полни месечини во Водолија што ќе ги почувствуваме, бидејќи полна месечина во Водолија не чека и следниот месец.

Добрата работа што има две полни месечини во Водолија за толку краток временски период е што тие ќе работат во неверојатна меѓусебна хармонија. Сè што ќе ни се случи за време на првата полна месечина во Водолија, ќе биде цврсто поврзано со следната, што ќе се случи на 22 август.

Знакот на Водолија, кој е претставен со симболот на водоносникот, има способност да собира вода, што е поврзано со емоциите на светот, кои се претвораат во енергија на ветерот. На овој начин, водолијата ги „истура“ назад во светот и носи промена на свеста!

Сето ова носи лековити квалитети на енергијата на Водолија, со која можеме да се поврземе за време на оваа полна Месечина. Поврзувањето од ваков вид е особено можно заради астероидот Харикло кој го претставува Духот на медицината и неговото поврзување со полна Месечина во Водолија го охрабрува нашето истражување на алтернативни методи на лекување, особено оние што се јавуваат на ниво на енергија.

Покрај тоа, полната Месечина во Водолија во текот на јули ни носи енергија на трансформација и целосни промени. Ќе разбереме што е тоа што треба да го оставиме животот, за да можеме да доживееме преродба. Ќе почувствувате неверојатна потреба да промените нешто и да го оставите животот, до кој интуитивно ќе ве води интуицијата.

Со овој вид на енергија, ќе бидете неверојатно проактивни и со отворен ум. Енергијата на Водолија е револуционерна и ќе нè поттикне на промени. Исто така, ќе ни даде храброст да преземеме одредени чекори. Ќе се ослободите од крутите идеи и погрешните обрасци.