ШТО ПРВО ЗАБАЛЕЖУВАТЕ НА ОВАА СЛИКА : Тест што ја открива вашата судбина и како да ги остварите вашите желби

4 мај, 2021
тест

Погледнете ја сликата – што го привлече прво вашето внимание?

Резултатите зборуваат за вашата животна мисија и насока на судбината …

Постои силна духовна и симболична врска помеѓу жената и волците, и ако сте ја прочитале книгата на Клариса Пинкола Естес со наслов „Runените кои трчаат со волци“, јасно ви е дека волкот е архетип на дива жена со нескротлива сила , страсна креативност и зголемена интуиција.

На овој тест ја толкуваме нашата перцепција на симболичен начин. Она што најмногу го привлекува вашето внимание на оваа слика може да покаже колку храброст и подготвеност имате да се соочите со животните предизвици и да се борите за своите цели, што се крие во вашата душа, но како ја создавате својата судбина.

Прочитајте ги решенијата!

Жена

Жената е комбинација на моќни, но и меѓусебно спротивставени енергии – сила и слабост, љубов и лутина, имагинација и реалност … Тоа е она што ја прави жената посебна по целата природа, единствена и неверојатна. Inенствената енергија е нешто убаво и божествено, ткаена е од креативност, најубави чувства, амбиции и желба да се бориме за своите цели. Духовно возвишена, жената е симбол на интуиција, креативност и љубов.

Ако прво забележите жена на сликата, тоа значи дека ве очекуваат позитивни исходи од животот под еден услов – живејте во хармонија со својата природа. Ако не ја потиснете вашата нежна и интуитивна женска страна, ќе можете да препознаете важни работи на начинот на живот, што може значително да ги олесни вашите одлуки. Не ги игнорирајте пораките за интуиција, чувства во стомакот и треперење на срцето – понекогаш тие можат да ни откријат повеќе од студениот ум.

Волк

Волкот претставува инстинкти, мудрост и стравопочит. Ова животно живее во глутница, што укажува на тоа дека вашето семејство е една од најважните работи во животот. Родени сте за да го заштитите вашето семејство, да се грижите за нив и да бидете заштитнички настроени, а во професионалната сфера сте роден лидер кој користи не само ментална сила, туку и развиена интуиција.

Легендата за Ромул и Ремус, браќа ранети од волк, исто така укажува на тоа дека ова животно е симбол на плодност и мајчински инстинкт. Волкот е поврзан и со полна месечина, па доколку прво забележите волк на сликата, тогаш за време на полна месечина вежбајте ритуали на релаксација, медитација, јога, но и планирање, бидејќи е можно оваа лунарна фаза да има добра ефект врз вашата енергија. Слушајќи го вашиот внатрешен глас, можете да постигнете најдобри резултати и да создадете среќна судбина. Вистинските лекции доаѓаат одвнатре!

Ѕвезди

Ѕвездите се ваши желби, па ако првпат го забележавте овој симбол на сликата, тоа значи дека живеете во свет од соништата, но дека не успеавте да ги реализирате многу од нив. Иако околностите се исто така важни, ние сме главно одговорни зошто некои желби не се исполнуваат. Вашиот пат кон среќна судбина бара да се разбудите од илузијата, да излезете од зоната на удобност и да се активирате. Ако денес направите само еден чекор што ве води кон остварување на вашите сопствени цели, брзо ќе видите дека напредувате и ќе бидете мотивирани да направите уште повеќе.

Sвездите исто така можат да ги симболизираат луѓето околу вас и како гледате на вашите најблиски – како извор на духовна убавина и светлина. Вие сте емпатична душа која сакате да им помогнете на сите, но имате тенденција да ги занемарите и потиснувате вашите соништа заради другите.

Млада месечина

Тоа симболизира нов почеток и нова енергија, и токму тоа ви е потребно за да го живеете животот во потполност. Ако прво забележите мала месечина на сликите, тоа значи дека треба да го оставите минатото зад себе и да се движите напред. Сè негативно што создава емоционални рани за вас, сите лоши навики, стравови што ве блокираат – оставете го сето тоа во минатото и живејте во сегашниот момент.

Животот е тука и сега, токму во оваа секунда, минута и час и преку медитација можете да ја зголемите свеста за тоа колку е скапоцен секој момент во животот. Ова е клучот за вашата среќа и добра судбина.