Таа влезе во Гинисовата книга на рекорди – благодарение на нејзиниот ЗАДНИК! (ВИДЕО)

9 јануари, 2021
kniga

Секоја чест?


Танчерката од Англија влезе во Гинисовата книга на рекорди благодарение на нејзиниот необичен талент.

Андреа М. од Лондон е експерт за хула-обрачи, но обрачот го врти со задникот. Таа влезе во престижната книга во ноември минатата година кога за три минути успеа да го сврти обрачот околу задникот дури 400 пати.

Видеото, како што веќе се случува, стана вирално на социјалните мрежи.