Тест што го полуде светот денес: Можете ли да најдете срце со натпис ЉУБОВ за 60 секунди?

14 февруари, 2021
срце

По повод Денот на вљубените, Британците направија скривница со срца, а само еден од нив го крие зборот „љубов“. Потребни беа 65 секунди за да се открие во кое срце е напишан зборот што го одбележува овој ден.

Можете ли да го соборите овој рекорд?

Да ви помогнеме – срцето е скриено од десната страна на скривницата.