ВЉУБЕНИ ДО УШИ: ФОЛКЕРКАТА ТАТЈАНА И НОВИЦА КАКО ЗАЉУБЕНИ ТИНЕЈЏЕРИ

16 февруари, 2021
tana

Фолкерката Татјана Лазаравеска заедно со сопругот Новица и синовите веќе шест години живее во Австралија и често објавуваат заеднички фотографии, па така беше и сега по повод „Денот на вљубените“.

По тој повод, Лазаревска и нејзиниот сопруг позираа еден до друг прегрнати и насмеани, а на објавите изгледаат како заљубени тинејџери.

Под објавата секако се редеа коментари и коплименти колку добар пар се.