Жена купи хамбургер и помфрит од Мекдоналдс и ги чуваше 17 години, нејзиното видео стана вирално, а луѓето не можат да објаснат како се случило тоа!

19 март, 2021
мк

Вирално видео од жена која чува чизбургер и помфрит од Мекдоналдс веќе 17 години се шири низ Тикток. Таа сакаше да покаже како се менува храната од популарниот ресторан за брза храна и луѓето се шокираат.

Говорејќи за синџири за брза храна, веројатно прво ќе им падне на ум Мекдоналдс. Многу луѓе ширум светот обожаваат хамбургери и помфрит од популарна брза храна. Резултатот за многумина беше застрашувачки.

Најмногу штета претрпе сирењето.

Семејството купи чизбургер и помфрит, што стана предмет на експериментот, во 2004 година. Жената ги чуваше во оригинална хартиена кеса од ресторанот. Кога ја отвори вреќата во која беше јадењето, не и се допаѓаше многу мирисот. Ова требаше да се очекува, но сите беа изненадени што визуелно храната не се смени многу за 17 години.

Помфритот во основа изгледаше свеж, немаше мувла, но беше тешко. Тогаш жената го одвитка чизбургер и повторно сите останаа зачудени бидејќи не најдоа никаква мувла.

@savswhitehead

My mom has been saving fast food for 20 years to see how “real” it is 😳🥴🤢 #fastfood #fyp #foryoupage

♬ original sound – savswhitehead