Дали гледате сличност? Познати жени кои наликуваат едни на други повеќе отколку што мислиме!

26 февруари, 2021
сличн

Анализирајќи ги лицата на славните, Кајван Хан, директор на клиниката Хана Лондон МедиСпа, дошол до заклучок дека цртите на лицето на некои sвезди се комбинација од другите две славни личности.

Експертот за корективна хирургија Кајван Хан од Лондон ја откри оваа интересна сличност меѓу славните со помош на техника на картографија. Така, на пример, заклучи дека лицето на Џенифер Лопез е комбинација од лицата на Софија Вергара и Бијонсе.

Погледнете кои познати жени повеќе личат едни на други отколку што мислиме.

Slavne žene s vrlo sličnim licima - 8
Slavne žene s vrlo sličnim licima - 7
Slavne žene s vrlo sličnim licima - 3
Slavne žene s vrlo sličnim licima - 1
Slavne žene s vrlo sličnim licima - 6
Slavne žene s vrlo sličnim licima - 4
Slavne žene s vrlo sličnim licima - 5