ДОСТА Е ЗА НЕГО! Џорџ Клуни се откажа од глумата за да биде татко 24/7?

9 март, 2021
American Film Institute's 46th Life Achievement Award Gala Tribute To George Clooney - Arrivals

Иако во последните две години во медиумите често се шпекулираше дека 59-годишниот актер Џорџ Клуни и неговата 17-годишна сопруга, адвокатката Амал, се разведуваат, парот очигледно е посреќен од кога и да е, затоа што не им е досадно со нивните деца близнаци, Ела и Александар кои ги добија пред три години.

Џорџ неодамна зборуваше за тоа колку му е важна Амал и како тој сака да работи „женски работи“ како што е шиење и поправање облека за неговото семејство. Всушност, се чини дека откако најпосакуваниот ерген во светот почна да ужива во воспитувањето деца и семеен живот толку многу што тој сериозно размислува да ја напушти својата кариера во Холивуд и да стане татко со полно работно време.

George Clooney

„Џорџ ужива во секој момент поминат со децата, а дополнителното време што го помина со нив за време на пандемијата го натера сериозно да сака да биде татко со полно работно време“, изјави извор близок на актерот. Тој опиша како меѓу две или три комплети валкани садови и алишта што пере секој ден, Џорџ имал време да размисли и да сфати дека сака да биде татко кој секогаш ќе им биде на располагање на децата.

George Clooney