Гори оган! Ирена Спасовска: “8-ми март, затоа што јас така сакам“!

8 март, 2021
ирена

Во недостаток на честитки и прослави во живо, поради пандемијата, оваа година за 8-ми март очигледно дека секој се снаоѓа на свој начин. Така и мега популарната пејачка Ирена која со рози преку брадавици и со напулени усни си посака само убавини за празникот на жената. Некои прашуваат, ако има убавина мора ли да има голотија, а таа им одговора, затоа што така сака да е по нејзиниот начин.

Нејзинот начин всушност ја открива се уште природната убавина на пејачката која неодамна ја видовме и како одлична готвачка во “Вкусот на традицијата“ со блага мусака од тиква. Навистина, блазе си би им било на мажите доколку за жена би ја имале Ирена, ем блага домаќинка, ем супер пејачка, ем и одличен фотомодел. Три во едно, светско, а наше!

Превземено од Вечер