Карди Би објави како нејзиниот сопруг ја изненади за Денот на вљубените: Цвеќиња и балони низ целата куќа!

14 февруари, 2021
карди б

Многумина ширум светот го слават Денот на вљубените, а Карди Б на својот Инстаграм профил објави дека нејзиниот сопруг, раперот Офсет, ја изненадил.

Фасцинирана Карди веднаш го извади телефонот и започна да снима. Цветовите беа како во ботаничка градина. Имаше и балони со натпис „љубов“.

Исто така, богат оброк беше подготвен, а храната се служеше во дворот.

Погледнете како изгледаше: