Обичен ден на актерката ѝ се претворил во хаос: „Пред несреќата навистина добро ми одеше“

26 март, 2021
162788442_471541687221435_4311528966702544431_n

Кога ќе наидете на неочекувана пречка во сообраќајот

На почетокот на 2020 година, актерката Ребел Вилсон објави дека годинава ќе работи понапорно на своето здравје, а тоа вклучува и губење на вишок килограми. Таа имаше одредена тежина што сакаше да ја постигне пред доаѓањето на новата година, а својата цел ја постигна во ноември. „Ја добив посакуваната тежина еден месец пред крајниот рок. Иако целта не се бројки, туку здравје, јас требаше да поставам некоја опиплива мерка како цел, а тоа беа 75 килограми “, рече таа на крајот на минатата година. Продолжи да живее здрав начин на живот и оваа година. Една од активностите е возење велосипед. За жал, токму тоа и донесе повреда за која зборуваше вчера.

Имено, Ребел несреќно прегазила куче, кое сопственикот го ослободил од поводникот. Медиумите се пошегуваа дека таа треба да се држи настрана од домашните животни некое време. Како што откри 41-годишничката, од споменатото куче паднала од велосипед, поради што ја замрзнала левата нога, која ја повредила. „Лута сум на луѓето кои не ги држат сите кучиња на поводник, па затоа трчаат безглаво по патот“, напишала луто со фотографијата од ногата.

Откако ја сподели фотографијата, таа објави снимка на која се гледа како ужива во велосипедизмот во Лондон пред да се здобие со повреда на ногата. На видеото, Ребел може да се види како носи кацига и маска. „Возев велосипед одлично 20 минути пред несреќата“, се пофали актерката.