СЕ ОГЛАСИ И ТАТКОТО НА ЅВЕЗДАТА ОД ПРИЈАТЕЛИ: Не разговарам со мојот син веќе 9 години, живеам од социјална помош, а тој НЕ МИ СЕ ЈАВУВА! (ФОТО)

28 мај, 2021
2585227_asdfsdfsd_ls

Таткото на sвездата од „Пријатели“, Мет Лебланк (53), Пол (79), откри дека неговиот син не сака да разговара со него веќе девет години.

Пол тврди дека се скарале за пари и мотор. За да остане поврзан со неговиот син, тој гледа репризи од серијата, бидејќи тврди дека неговиот син не сака да одговара на телефон кога ќе му се јави или да одговори на пораките што му ги испраќа.

Pol Leblank sa majkom, 1997. godina

– Девет години немаме никаков контакт и тешко е да се поверува дека тоа навистина се случи – се пожали таткото на Мет за британските медиуми.

– Не можам повеќе да влезам во мојата куќа поради пари и мотор. Јас сум стар човек и живеам од социјална помош. Да не штедев цел живот, немаше да имам од што да живеам – откри тој.

На прашањето за ситуацијата со неговиот татко, портпаролот на Мет рече дека сè е посложено отколку што се чини затоа што Пол ги оставил актерот и неговата мајка кога тој бил бебе. Пол го сподели и шокантниот факт што неговиот син му испратил само една роденденска честитка во животот.

Met LeBlank

– Постојано му испраќам пораки, а кога го повикав оваа година, тој целосно ме игнорираше – рече тој и додаде дека Мет секогаш бил мамин син и затоа тие често се караат и се надева дека ќе се смират пред да биде доцна.

– Ќе му недостигам кога ќе ме нема – рече тој и додаде дека нема да го гледа специјалот на „Пријатели“.

– Имам само еден ТВ-канал. Тоа и онака е глупава серија за млади – заклучи тој.

prijatelji