4 НЕШТА КОИ МАЖИТЕ НИКОГАШ НЕМА ДА И ГИ ПРОСТАТ НА ЖЕНАТА: Не поминуваат преку ова!

2 септември, 2021
210771_shutterstock-511127908_ls

Можеби тој ве сака толку многу што би го дал својот живот за вас, но ако го правите ова – ќе паднете во неговите очи

Повеќето мажи никогаш нема да ги пребродат овие 4 работи, без разлика колку ве сакаат:

1. ПРЕДАВСТВО – Има работи што мажот не ги простува, а според анкетите тоа е предавство. Во овој концепт може да се сместат неколку видови на предавство: секс или духовно предавство. Во моментот кога жената го изневерува својот маж, таа му дава сигнал дека е рамнодушна кон него и дека сите заеднички односи се само илузија. За мажите, тоа е низок удар. Исто така, за мажите ќе биде тешко ако жената заработува повеќе од нив.

2. ЖЕНСКА ГЛУПАВОСТ – мажите едноставно не можат да ја поднесат женската глупавост. Митот е дека момците сакаат „будалчиња“. Ако еден дечко има убава и образована млада жена покрај себе, тоа само може да му импонира.

3. ГЛУМЕЊЕ – како „ме боли глава“, „уморна сум“, „не можам, жена сум“. Мажите не можат да го поднесат ова.

4. СПОРЕДУВАЊЕ – ако мажот го споредите со некој друг, тој никогаш нема да ви прости. Тој сака да биде единствениот за вас, и никогаш да не се ослободи од тие илузии. Не го убедувај во спротивното.

Едноставна вистина: Однесувајте се кон вашиот маж онака како што сакате тој да се однесува кон вас и нема да има грешки.