Мажите размислуваат токму за ова кога ќе видат ГОЛА ЖЕНА!

27 мај, 2021
196388_zena-muskarac_f

Кога жената ќе се соблече пред нив, мажите забораваат на сè друго и сакаат само да се препуштат на сопствените задоволства, но и на задоволствата на партнерот.

И што всушност поминува низ главите на мажите кога ќе видат жена гола?

Многу жени мислат дека нивните партнери мислат на несовршеностите само кога ги гледаат своите голи тела, но мажите дури и не го гледаат она што ние жените го доживуваме како маани.

Прочитајте подолу што им поминува низ главата во тој момент.

Остани кул

Кога жената се соблекува пред маж, без оглед колку пати ја виделе таа сцена, сè во неговото тело „дивее“. Срцевиот ритам се забрзува, крвта брза кон препоните, главите им се вкочанети, па дури не можат ни трезвено да размислуваат. Тие не сакаат да остават впечаток дека никогаш порано не виделе гола жена, поради што се обидуваат да останат кул и собрани. Всушност, тие повеќе би сакале да извикуваат од среќа и возбуда.

Обиди се да издржиш …

Мажите достигнуваат оргазам побрзо од жените, што значи не само дека треба да вложат дополнителни напори, туку и да го одложат сопственото задоволство заради задоволството на жената. Затоа, иако повеќе би сакале да водат љубов диво, понекогаш мораат тоа да го прават во побавен ритам со кој, барем се надеваат на тоа, ќе можат истовремено да ја достигнат кулминацијата.

Барем да знаев што сака да направам…

Не плашете се да ги насочите малку. Нивната работа е многу полесна кога ќе им дадете повратна информација. Шепнете ги вашите желби во увото, ставете ги рацете таму каде што сакате, преземете контрола и покажете што ве возбудува.

Јас сум толку среќен

Мажите едноставно ги обзема чувството на благодарност кога ќе видат жена гола.

Зошто воопшто се чувствува несигурна?

Мажите исто така имаат свои несигурности, но сепак тешко можат да ги разберат женските „кочници“ кога се толку маѓепсани од женското тело. Ако жената ги покрие градите со рацете, се крие под јорган и не може целосно да се опушти, вистински маж ќе стори се за да се чувствува добро. Овие несигурности навистина не им пречат на мажите, но повеќе сакаат кога жената гордо им ја покажува целата своја убавина.