Девет БАЛЕТСКИ ПОЗИЦИИ што ќе ги затегнат нозете и задникот за само една недела (ВИДЕО)

11 јули, 2021
f54c17db4c7597ce423158040277c8f2ac708f5a

Дали желба на секоја жена е да има стас и изглед на балерина?

Совршените нозе се сон на секоја жена, особено непосредно пред летото и моментот кога ќе сфатиме дека морето се ближи и дека нашата линија и изглед не се онакви какви што би сакале да бидат и како што сме ги замислиле.

Ви носиме девет едноставни вежби за затегнување на телото и нозете во кои ќе уживате и кои можете да ги изведете во секоја ситуација на кое било место. Сè што ви треба се неколку слободни минути и желба да го преобликувате вашето тело.

Погледнете ги видеата што следат, заземете една од вашите омилени балетски пози и препуштете се на лесните вежби кои ќе го преобликуваат вашето тело.