ХИАЛУРОН НАШАТА ЧУДЕСНА СОСТОЈКА на убавината без која не се може

4 јули, 2021
profimedia-0169531797

Кожата ќе ви биде благодарна

Хијалуронската киселина се чини дека стана една од оние козметички состојки без кои не се може. Повеќето актуелни производи за нега на кожата на лицето ја содржат оваа чудесна состојка за убавина која гарантира сјаен изглед.

Ви носиме неколку производи кои содржат хијалуронска киселина:

ЧИСТЕЊЕ

ДНЕВНА НЕГА

ИНТЕНЗИВНА НЕГА