Ротациона диета: Постете неколку часа на ден и намалете тежина до 12 килограми

1 март, 2021
ре

Пролетта симболично е вистинското време за нови почетоци. Време е да се грижите за вашиот изглед и здравје, а одличен начин да го направите тоа е диета за ротација на Земјата.

Избегнувајте

Препорачливо е да избегнувате цигари за време на постот, додека може да земате лекови. Ако имате метаболички проблеми или хормонални нарушувања, не треба да консумирате црвено месо, мешунки, производи на база на соја и мед четири часа пред секој пост. Добрата страна на овој систем е што е доволно да се воздржуваме од храна и пијалоци само неколку часа на ден (дозволено е да се пие само вода, по можност алкална и малку минерализирана) според табелата што ја приложуваме. Може да изгубите 4 до 12 килограми месечно. На овој начин, може да изгубите 4 до 12 килограми за еден месец, ќе се ослободите од 50 проценти од токсините што ги внесувате преку храна и течности, а исто така ќе имате чувство на свежина и подобра концентрација.

1 март почеток на глад 11:28 крај на глад 15:47

02 март почеток 00:07 крај 03:56 почеток 12:12 крај 16:46

03 март почеток 01:08 крај 04:43 почеток 12:58 крај 17:49

04 март почеток 02:10 крај 05:30 почеток 13:48 крај 18:51

05 март почеток 03:12 крај 06:22 почеток 14:40 крај 19:52

06 март почеток 04:12 крај 07:16 почеток 15:36 крај 20:53

07 март почеток 05:14 крај 08:15 почеток 16:34 крај 21:51

08 март почеток 06:10 крај 09:14 почеток 17:32 крај 22:45

09 март почеток 07:00 крај 10:13 почеток 18:32 крај 23:32

10 март почеток 07:48 крај 11:09 почеток 19:27 крај 00:16

11 март почеток 08:31 крај 12:05 почеток 20:22 крај 01:56

12 март почеток 09:10 крај 12:57 почеток 21:14 крај 01:31

13 март почеток 09:43 крај 13:47 почеток 22:03 крај 02:11

14 март почеток 10:23 крај 14:37 почеток 22:52 крај 02:46

15 март почеток 11:00 крај 15:27 почеток 23:41 крај 03:23

16 март почеток 11:36 крај 16:15

17 март почеток 00:30 крај 04:01 почеток 12:13 крај 17:04

18 март почеток 01:21 крај 04:39 почеток 12:53 крај 17:54

19 март почеток 02:10 крај 05:20 крај 13:35 почеток 18:46

20 март почеток 03:02 крај 06:07 почеток 14:21 крај 19:38

21 март почеток 03:53 крај 06:53 почеток 15:09 крај 20:26

22 март почеток 04:44 крај 07:44 почеток 16:02 крај 21:16

23 март почеток 05:33 крај 08:38 почеток 16:57 крај 22:05

24 март почеток .06: 21 крај 09:35 почеток 17:54 крај 22:51

25 март почеток 07:06 крај 10:32 почеток 18:52 крај 23:36

26 март почеток 07:50 крај 11:31 почеток 19:50 крај 00:20

27 март почеток 08:34 крај 12:30 почеток 20:50 крај 01:04

28 март почеток 09:18 крај 13:29 почеток 21:50 крај 01:48

29 март почеток 10:02 крај 14:31 почеток 22:51 крај 02:34

30 март почеток 10:50 крај 15:33 почеток 23:56 крај 03:23

31 март почеток 11:38 крај 16:39