КАКО ДА НАПРАВИТЕ ШПОРЕТОТ ДА ИЗГЛЕДА КАКО НОВ ЗА ПЕТ МИНУТИ: Чистачка открива супер трик – скоро никој не се сетил да го направи ова! (ВИДЕО)

13 јуни, 2021
sporet

Погледнете како да го исчистите тешко достапниот дел од шпоретот, кој е скоро секогаш валкан!

Чистењето на шпоретот честопати е вистинска мака, но само ако не ги знаете вистинските трикови што заштедуваат време и нерви!

Професионалната чистачка, која го води популарниот профил на TikTok „The Big Clean co“, го сподели својот трик за тешко достапно место на шпоретот, што е „некако“ секогаш меѓу највалканите.

Обично ги допираме копчињата на шпоретот, со кои ја прилагодуваме температурата, со рацете на сред готвење, па има влага, маснотии, парчиња храна … Затоа се „командите“ на шпоретот меѓу највалканите предмети во кујната.

Можеби сте се обиделе да ги исчистите или избришете околу нив, но сѐ што треба да направите е да ги извадите, а потоа лесно и темелно ќе ја избришете целата површина без никакви проблеми и ќе бидете воодушевени од резултатот.

Погледнете!