Најбрзиот начин за слабеење: 24 минути аеробик, обидете се да издржите до крај (ВИДЕО)

25 септември, 2021
Fitnes-13

Започнете со тренинг

Колку напор сте подготвени да вложите за да ги изгубите вишокот килограми?

Ако вашиот одговор е: колку што треба, тогаш имаме предлог за вас.

А што велите за 24 минути аеробик? Тајната е во постојаното, и жестоко темпо, а вие обидете се да издржите до крај.

По неколку недели, сигурно ќе ги забележите првите ефекти од напорниот тренинг.

Погледнете го планот за тренинг: