Не им требаат апликации за целосно да го променат својот изглед, потребна им е само шминка!

15 февруари, 2021
Screenshot_1

Се одлучија за целосна промена, а за тоа беше доволна вештата рака на шминкерот.

Вештата употреба на шминка може да има неверојатни резултати, а жените од галеријата се жив доказ за тоа. Тие сакаа да го сменат изгледот и отидоа кај шминкер, а со новата шминка едвај се препознаа во огледало.