Ослободете се од менструалните болки само со помош на еден МОЛИВ (ВИДЕО)

28 мај, 2021
olovka-uvo

Многу е лесно…

Тешките грчеви за време на менструацијата се нешто што им пречи на повеќето жени. Кога ќе дојдат „тие денови од месецот“, на некои дами им е толку лошо што повеќе сакаат да останат во кревет и да не ја напуштаат куќата сè додека не заврши сето тоа.

Ако знаете за што зборуваме, имаме добри вести за вас. Една корисничка на социјалната мрежа TikTik покажа трик, кој ги решава токму оние, женски болки за неколку минути.

Цаката е во тоа што масирате одредена точка со молив една минута, прво на едното уво, потоа на другото и судејќи според тоа, болката ќе исчезне многу брзо.

Еве како изгледа во пракса, и кажете ни дали сте успеале: