Погледите на минувачите ќе бидат насочени кон вас: Тесните панталони се минато, широкиот крој е сега во мода!

14 септември, 2021
327773_shutterstock-704854174_ff (1)

Модата е постојано во движење, така што некои трендови доаѓаат, а други минуваат, некои се враќаат, а некои одат во заборав. Трендот што постојано гори е – широки панталони.

Широки панталони пристигнаа на сцената и имаат предност во светот на модата, па затоа е најдобро да имате барем едно парче од нив што можете да го комбинирате во различни ситуации.

Значи, имате можност да ги комбинирате со високи потпетици, блузи, патики, сандали, и во секој момент тие ќе изгледаат потполно импресивно и ќе го насочат погледот на минувачите кон вас.