Се прашувате зошто треба да живеете со ПАРТНЕРОТ пред БРАК? Ви носиме 4 работи кои ќе откријат дали тој е ВИСТИНСКИОТ

14 август, 2021
220599_profimedia02799782021_ff

Дами, водете сметка за овие животни сегменти, кои можат да бидат показатели дека не сте го нашле идеалниот маж.

Многу дами се прашуваат дали по една година врска би можеле да започнат да живеат заедно со партнерот, пред конечно да го кажат судбоносното да, но не секој може да донесе вистинска одлука.

Ви носиме 4 работи што можете да ги заклучите ако живеете под ист покрив со вашиот иден брачен другар.

1. Ќе ги запознаете неговите вистински навики – за време на состанокот може да ги пропуштите деталите дали вашиот партнер е уреден, организиран, вреден, бидејќи за време на обичните состаноци нема да можете со сигурност да утврдите дека целосно ќе се согласувате.

2. Ќе бидете присутни дури и кога е многу лошо расположен – ако поминувате време со избраникот секој ден, мора да разберете дека тој не секогаш ќе биде расположен за шеги, забава, излегувања и ќе сфатите дали можете да бидете сталожени во сите моменти од животот, без кавги.

parovi, svađa, preljuba, raskid, veze

3. По неколку месеци, секој ќе ја покаже вистинската страна – иако на прв поглед вашиот заеднички живот ќе изгледа како од бајка, наскоро ќе разберете дали вашиот партнер е всушност вашата сродна душа, кога ќе настанат вистински проблеми, предизвици, непредвидени ситуации. Ако ги положите овие тестови, можете да се согласите на веридбата.

4. Повеќечасовните разговори можат да ви откријат дали имате ист поглед кон иднината – ако не сте доволно навлезени во животните теми за време на забавувањето и сте водени од страсти и авантури, заедницата ќе покаже дали се на иста бранова должина.

Ако забележите дека не ви се допаѓа било кој параметар, разговарајте отворено со вашиот партнер, пред да ветите вечна љубов.