Сите предности и недостатоци на сексот под туш

2 јули, 2021
Screenshot 2021-07-02 224052

Сексот под туш не е секогаш толку секси. Наоѓање на вистинската поза, одржување на влажноста бидејќи водата постојано тече, ве тера да мислите дека е подобро да ја задржите оваа идеја како дел од вашата имагинација. До сега. Сексот под туш може да биде многу секси. Всушност, може да биде одлично, вели експертot за секс Лорел Хаус.

ПОДГОТВЕНИ, ПОЗОР, СЕГА

Да бидеме искрени, сексот под туш е лизгав и опасен, а еден од вас секогаш може да настине. Сексуалната тренерка Ребека Бенето препорачува да започнете предигра под туш, со сензуални движења, лесно сапунирање на вашиот партнер и топла вода, што ја зголемува температурата на вашето тело.

Кога сте целосно загреани и подготвени, излезете, завиткајте ја вашата мила во крпа и продолжете со дејството во кревет. Последователното туширање е одлично ако сакате анален секс подоцна.

ПРОНАЈДЕТЕ ЈА ВИСТИНСКАТА ПОЗА

Сексот под туш е вистинското место ако сакате да експериментирате со некои фантазии, кои можеби досега беа малку валкани за вас, бидејќи туширањето е дефинитивно совршен начин да останете чисти. Да се ​​најде вистинската поза е дефинитивно клучот за уживање под тушот.

Лице в лице, нејзината нога е завиткана околу вашето тело или е на ѕидот или на страната на кадата. За жал, водата не спречува триење и сушење, затоа користете лубриканти за да ги одржите работите адекватни.

Иако сите тушеви се разликуваат по формата и изгледот, најдобро е да имате секс под туш во кучешки стил. Покрај кучешката поза, можете да ја пробате и мисионерската поза.

НЕ ПРЕСТАНУВАТЕ

Секси активност под топол туш може да ве загрее уште повеќе, па забавата префрлете ја во спалната соба. Менувањето на просторијата и ненадејниот студен воздух може да ве освежат и да ја разгорат вашата фантазија.