ЖЕНИТЕ ГО ОТКРИВААТ МАГИЧНИОТ БРОЈ: Ова е нивната идеална големина на МАШКОСТА, а ПОД ОВИЕ БРОЈКИ ИМ Е ПОНИЖУВАЧКИ

22 септември, 20220
676

Истражувањата покажаа дека постои голема разлика помеѓу она што мажите веруваат дека е идеална големина на пенис и она што жените мислат дека е идеално.

Ако некогаш сте прашале жена дали и е важна големината на вашиот пенис и таа ви каже не, тогаш не ви ја кажува вистината. Потоа, ако ја прашате каде сте на скалата, а таа одговори нормално или просечно, мисли дека е мал, пишува порталот „Rebel Circus“.

Ова не значи дека сте лоши во кревет и лесно може да се надомести на други начини. Според последните истражувања, постои идеална должина на пенисот. Меѓународните просеци и оценки се разликуваат, така што највисокиот просек во Конго е 18 см, а најнискиот во Јужна и Северна Кореја е 9,65 см (3,8 инчи).

Жените во Канада имаат најголеми очекувања, нивната идеална големина на пенис е 17,68 см, а најмалата идеална големина во Австралија е 14,17 см. Мажите од САД лажат за најголемиот просек на пенис и наведуваат дека нивниот пенис во просек е голем дури 18,39 см, додека мажите во Индија се „фалат“ со 15,42 см. Истражувањата покажаа дека постои голема разлика помеѓу она што мажите веруваат дека е идеална големина на пенис и она што жените мислат дека е идеално.

А што велат жените?

Идеалната големина на пенисот за жените е 16 см. И на крај, пенис помал од 11,43 cm и поголем од 27,4 cm се карактеризира како ‘незадоволителен’.

Дури 75 проценти од жени рекле дека големината и обемот на пенисот се важни, а само 35 отсто ги сакаат сите големини, а 57 отсто веруваат дека колку поголем, толку подобро.

Огромното мнозинство жени, дури 87 отсто од нив, повеќе би сакале да изберат просечен маж со голем пенис отколку преубав маж со мал пенис.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit