Корисни совети како да го направите вашиот дом ПОЧИСТ

23 ноември, 20220
Screenshot_5

Константниот хаос низ дома не секогаш настанува поради преретко чистење, туку поради чување на работи кои реално и не ви се потребни.

 

 

 

Овие неколку трикови и насоки ќе ви помогнат да имате визуелно посреден и почист дом, без притоа секојдневно да чистите:

 

  1. Исфрлете ги непотребните садови кои не ги користите подолго време.

 

  1. Мебелот нека биде исклучиво неутрален.

 

  1. Работите од кутии и кесички префрлете ги во пластични и стаклени садови.

 

  1. Отстранете ги етикетите од амбалажите или купете декоративни амбалажи.

 

 

  1. Минимизирајте го бројот на работи кои се изложени.

 

 

  1. Користете садови и сунѓерчиња кои се вклопуваат во околината.

 

 

  1. Скријте ги непотребните кабли.

 

 

  1. Внимавајте како ќе ги поставите сите работи кои се поставени на видливо место за да не делува хаотично.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber