НИЕДЕН знак не е исклучок: За време на владеењето на ВОДОЛИЈАТА, НИКОГАШ не треба да ги правите овие ТРИ работи!

27 јануари, 20220
Screenshot_5

Заборавете на досадното и веќе виденото – дојде сезоната на Водолија која носи ексцентричност и уникатност!

 

Со почетокот на сезоната на Водолија доаѓа поинаква енергија од онаа што ја носи знакот Јарец. Слободата, рушењето на границите, независноста, авантуристичкиот дух и ексцентричноста во сиот свој сјај сега доаѓаат до израз.

 

Сепак, има работи кои не треба да се прават во овој период.

 

Соодносот не смее да преовладува

 

За почеток, не се борете со вашите емоции! Младата месечина започнува на првиот ден од февруари, првата лунарна фаза, која повеќе ќе ви го разбуди умот отколку срцето. Сепак, не е добра идеја да дозволите разумот да надвладее во овој период од годината, но ќе биде важно членовите на сите ликови да ја следат својата интуиција и нивните чувства.

 

Бидејќи ретроградното „движење“ на Венера заврши пред крајот на јануари, а неколку дена подоцна и ретроградниот „Меркур“, размислете како тие влијаеле на вас и обидете се да ги расчистите сите нејасни емоции со себе.

 

Правење планови

 

Не размислувајте за иднината. Лесно е да дозволите влијанието на Водолијата, која секогаш планира и гледа надвор од другите, да ви ја разбуди опсесијата со долгорочни грижи, но не се откажувајте. Вежбајте како да бидете во сегашниот момент и уживајте во сè што ви носи секој ден.

 

Споредба со другите

 

Не се споредувајте со другите. Додека Марс, планетата на агресијата и импулсивноста, се претвора во Јарец, расте загриженоста за тоа што мислат другите за вас. Не оптоварувајте се со тоа, туку потпирајте се на она што знаете дека е ваша сила и престанете да размислувате за тоа што сите други можат, имаат и умеат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi