Џејмс Камерон конечно објасни зошто аватарите се сини

6 ноември, 20220
shutterstock_1144733384

„На крај завршивме со големи сини жени, а не со мали зелени мажи“

Џејмс Камерон за време на едно неодамнешно интервју ја откри причината поради која направил Аватарите во истоимениот филм да бидат сини.

Тој објасни дека е важно Аватарите да имаат силно чувство за „да се биде поинаков“, бидејќи бојата на кожата е „толку голем проблем на нашата планета“.

Режисерот објасни дека сите други бои на кожата се веќе присутни овде на Земјата, а во времето на првиот филм во 2009 година, зелената беше клише кога станува збор за вонземјаните.

– На крајот добивме големи сини жени, а не мали зелени мажи – изјави Камерон.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber