Дами, дали веќе го најдовте: Овие каракетристики го красат совршениот маж

22 мај, 20230
Screenshot_1

Треба да сака стабилност и да сака да ве гледа среќна. Мора да ве почитува и да ви дозволи да имате свој живот.

 

 

 

Никој не вели дека треба да барате совршенство, но некои карактеристики е неопходно да ги поседува совршениот маж.

 

 

За да биде вистинскиот за вас тој треба…

 

 1. Да има работа. Не треба да барате некој што ќе ве издржува, туку некој што е стабилен и има замисла за иднината.

 

 1. Да биде „достапен“. Говориме и физички и емоционално. Да има време за вас и да сака комплетно да ви се посвети.

 

 1. Да биде културен. Сите жени сакаат лидери, но маж со преголемо и его и ароганција не ви е потребен во животот.

 

 1. Да нема нездрави зависности. Треба да го сака своето тело и да се грижи за себе, а не да му наштетува.

 

 1. Да има добра врска со семејството. Во секое семејство има драма, но на крајот од денот родителите, браќата и сестрите ни се сè. Односот со неговите говори многу за него.

 

 1. Да знае да комуницира со вас. Треба да биде отворен со вас и да ги покаже своите емоции, стравови и мислења.

 

 1. Да прави да се чувствувате важни. Да ви покаже дека се грижи за вас и дека ве цени.

 

 1. Да ви дава сигурност дека со него можете да бидете природни. Кога се грижите за килограмите или фустанот да знае да ве утеши со добар збор.

 

 1. Да ве третира со почит. Не смее да користи навреди и погрдни зборови.

 

 1. Да ви дозволи да имате свој живот. Треба да верува во вас и да ви даде простор за да ги правите работите што ги сакате.

 

 1. Да ве смее. Ова е многу едноставно, но многу важно. Треба да сака да ве гледа среќна и да се труди да ве направи среќна.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Korsan taksi -

https://finandearth.com/