ОВАА АМАЈЛИЈА ЌЕ ПРИВЛЕЧЕ ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЈА ВО ДОМОТ: Само ставете го овој предмет под кревет, привлекува пари како луд!

20 ноември, 20230
d9052197a29f7d50d4a4f928bb51e6bed1f8e5de

Генерално, просторот под креветот треба да биде отворен. Но многу луѓе сè уште практикуваат да ги чуваат работите што не ги користат под креветот, а според правилата на фенг шуи, ова е голема грешка.

Ако сакате добар проток на енергија во вашиот дом, не чувајте ништо освен овој предмет под креветот. Тој предмет е „кутија со богатство“.

Што точно е кутија со богатство?

Тоа е специфична алатка на фенг шуи за привлекување одредена желба. За почеток, треба да изберете кутија во која ќе ги чувате работите, а најдобро би било да е дрвена, бидејќи дрвото ја претставува втемелената енергија на раст, напредок и акција.

Кога станува збор за тоа што треба да ставите во вашата кутија, прво треба да се запрашате: „Што ќе ме направи среќен?

Избирате предмети за кои мислите дека ќе внесат позитивна енергија во вашиот живот и што само вие го сакате. Нека бидат предмети што ќе ги претставуваат вашите животни желби и преференции.

Ако сакате повеќе пари, наполнете ја кутијата со банкноти, накит, злато, скапоцени или полускапоцени камења, кристали, но не ставајте парички во неа.

Ако сакате љубов, наполнете ја кутијата со црвена боја – свеќи, природни мириси, миризливи креми и масла.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi