24 февруари, 2020

Радио

Додека работел, во градината на замокот Aldourie, 27 годишниот Престон, забележал нешто чудно во водите на езерото. Иако легендата за чудовиштето Неси, велеше дека тоа шета по градината на замокот, сега било забележано во водата. “Бев изненаден што тоа остана таму толку долго. Зедов различни снимки од него, пред тоа одеднаш да исчезне. Буквално само ми го сврте грбот и го снема ” изјавил Престон. Иако тој не верувал во приказните за ова чудовиште, сега, сепак мисли дека постои затоа што го видел со свои очи. Ноколу немаше чамци или нешто слично, што би предизвуикало бранување на водата, тоа “нешто” несомнено беше Ненси, додал тој во својата изјава.

Остави коментар

Почетна // Забава // Шоубиз // Нови фотографии од чудовиштето од Loch Ness
Горе