24 февруари, 2020

Радио

Овие слатки бонбони се веќе хит во Бразил, а многу наскоро ќе ги има и во Европа. Цената ќе биде околу 9 евра. Произведувачите на овие бонбони гарантираат разубавување, по нивното земање. “Разубавувањето” ќе се должи на големата количина на минерали и витамини кои ја содржат, а тоа ќе доведе до поубав тен, посјајна коса и поцврсти нокти. Конкретно, доколку сакате да го постигнете овој ефект, да го освежите тенот и да заблескаат вашите коса и нокти почнете со внесување на витаминот В, кој го има најмногу во пивскиот квасец.

Остави коментар

Почетна // живот // убавина // Бонбони кои ќе ве разубават?
Горе