Шер: Том Круз е жив оган во кревет!

30 јуни, 2013
1

Познатата американска пејачка и актерка Шер во текот на едно свое интервју признала дека Том Круз е еден од најдобрите љубовници што ги имала.

На прашањето за нејзиниот љубовен живот, односно за најдобриот љубовник, пејачката не можела да се одлучи на кого да го даде почесното прво место, но рекла дека Том Круз е на таа листа и дека секако е меѓу првите пет. Шер се забавувала со Том Круз во 80-те години.

“Тоа не е долг список на мажи со кои сум била, туку квалитетен. Врската со Том беше страсна, но во исто време и напорна. Тој е супер дечко!“, изјавила Шер.

Tomo, pamet u glavu! - Tom Kruz