25 септември, 2017

Радио

Белграѓанецот Бојан Тодоровски бил во својот автомобилот кога пропаднал во дупка која се отворила на една од градските улици, при што возачот бил полесно повреден.

Дупката на улицата се отворила одеднаш, а автомобилот пропаднал во неа со левото тркало со што се оштетило ветробранското стакло, а возачот со полесни повреди бил пренесен во болница.

Остави коментар

Почетна // вести // балкан // Се отвори земјата во Белград!
Горе