Кит и залепи шамар на љубопитна девојка! (видео)

28 февруари, 2014
9c936cae97a80d62b3a7486179895d44

Додека група луѓе ги набљудуваат китовите покрај брегот на Баха Калифорнија во Мексико, еден од китовите со својата опашка удира жена што стои во близина на површината.

Од снимката можеме да видиме дека жената е видно шокирана, а според Џордин Ривет којa го објавил видеото на LiveLeak, жената не била повредена.

Баха Калифорнија е позната како одлично место за набљудување на различни видови китови.

httpv://www.youtube.com/watch?v=pqF2Lr8RkDk#t=0