Перверзни и провокативни: Моделките го дигаат адреналинот! (18+)

18 февруари, 2014
Перверзни и провокативни: Моделките го дигаат адреналинот! (18+)

Секси групата Models после успешниот спот за песната “Криенка“ објавиле ново провокативно видео во долна облека за песната “Адреналин“ кое е многу слично на претходното, но тоа секако не пречело на бројните припадници на машката популација кои уште еднаш добро се забавувале со голите задници и гради на овие млади дами.

Претходниот спот на оваа група беше забранет за гледачите под 18 години, а бидејќи и новиот е подеднакво провокативен, Моделките веројатно очекуваат уште една забрана на Јутјуб каналот.

httpv://www.youtube.com/watch?v=MKUwT6nFhKw