18 февруари, 2020

Радио

На социјалните мрежи со денови се шири една слика, поточно загатка. Ако можете да забележите мајка со дете во наредните 10 секунди, имате подобар вид од повеќето луѓе…

  1. Ljiljana

    Ako ste na tel zavrtete go kje gk vidite 🙂

  2. olivera

    treba da ja navednete glavata na levo i ke vidite majka gore so dvete spoeni race i dete dolu vo istata polozba

Остави коментар to Mihaela

Почетна // КАЛАБАЛАК // Повеќето се откажуваат многу брзо: Можете ли да пронајдете мајка и дете на сликата?
Горе