25 септември, 2017

Радио

Бостонската полиција полудела и жустро реагирала кога некој млад дечко јасно го искажал својот став за службените лица. Тој наглас ги псуел и им рекол да се е*ат.

Видеото кое е ставено на интернет се покажува колку лоша ситуација била откако ги навредил полицајците.

Полицајците го уапсиле, но тој одбивал да влезе во службеното возило, па тие почнале да го дават.

На крајот успеале да го сместат во службеното возило, а потоа настанала расправија помеѓу полицајците и сведоците кои присуствувале на апсењето.

Остави коментар

Почетна // вести // свет // Млад дечко вреѓал полицајци, а тие му ја затвориле устата
Горе