20 септември, 2017

Радио

Следното видео ни доаѓа од Русија, а прикажува на кој начин побегнал еден 25-годишен затвореник.

Верувале или не, тој се „извлекол“ низ отворот за храна кој се наоѓа на вратата од ќелијата.

Погледнете го ова неверојатно видео:

Остави коментар

Почетна // 4 play // Руски полицајци се фатиле за глава кога виделе на кој начин избегал еден затвореник!
Горе