25 септември, 2017

Радио

На прв поглед изгледа како голем камион и ништо спектакуларно, но кога ќе притиснете копче, се` се менува.

Цената на оваа „мобилна вила“ е 2,5 милиони долари, а истиот камион го следел познатиот актер Вил Смит на снимањето на неговите филмови.

Камионот на мал простор нуди луксуз каков што не можете ни да замислите.

Остави коментар

Почетна // авто-мото // На прв поглед изгледа како обичен камион, но кога ќе притиснете копче, се случува чудо!
Горе