20 октомври, 2017

Радио

Понекогаш, за одлучувачкиот чекор ни треба охрабрување. Бараме поддршка од околината или едноставно знак кој ќе не привлече во одредена насока.

Ако ви недостасува некој симболичен знак – тогаш направете си го овој краток тест.

Една слика со четири можни одговори ќе ви помогне да откриете – Каков животен пат ве очекува?

Треба само да одговорите што прво забележувате на сликата:

sto-prvo-ke-vidite-na-slikata-ke-vi-otkrie-kakov-zivoten-pat-ve-ocekuva-2.jpg

Одговори:

Дете – Многу брзо ве очекува шанса за промена на работното место или работата, која не смее да ја игнорирате.

Змија – Значаен симбол кој ве охрабрува да ризикувате, без да се плашите.

Сообраќаен знак – Различни препреки поврзани со недоволното образование. Треба да се развивате, да напредувате.

Пат – Погрешно одбран правец во животот. Време е за драстични одлуки и промени.

Остави коментар

Почетна // КАЛАБАЛАК // Што прво ќе видите на сликата ќе ви открие – Каков животен пат ве очекува?
Горе