25 септември, 2017

Радио

Маснотиите на долниот дел од стомакот најчесто се најтешкиот противник на слабеењето со кој се соочуваат многу мажи секое лето.

За да ги дефинирате линиите на стомакот, потребен е подолг период, па затоа наместо да експериментирате и да откривате што најдобро ќе ви одговара, ние ви ги предлагаме овие вежби.

Со помош на овие 3 вежби ќе успеете да се ослободите од салото за само неколку недели и ќе се подготвите за на плажа во најбрз можен рок.

Еве како да започнете уште денес:

Остави коментар

Почетна // Спорт // Машки агол: Овие вежби се идеални за ослободување од салото на стомакот
Горе