20 септември, 2017

Радио

во Лондон се одржа европската премиера на „Suicide Squad“. Марго Роби, Кара Делавин, Вил Смит, Џаред Лето, Бен Афлек и Карен Фукухара присуствуваа на свеченоста за да го промовираат својот најнов филмски проект.

На розовиот тепих, Роби шармираше во елегантен фустан од Гучи, а Делавин привлекуваше погледи со сексапилна комбинација во рок стил од Александар МекКвин.

Ѕвездите не премиерата на Suicide Squad Ѕвездите не премиерата на Suicide Squad Ѕвездите не премиерата на Suicide Squad Ѕвездите не премиерата на Suicide Squad Ѕвездите не премиерата на Suicide Squad Ѕвездите не премиерата на Suicide Squad Ѕвездите не премиерата на Suicide Squad Ѕвездите не премиерата на Suicide Squad Ѕвездите не премиерата на Suicide Squad Ѕвездите не премиерата на Suicide Squad Ѕвездите не премиерата на Suicide Squad Ѕвездите не премиерата на Suicide Squad Ѕвездите не премиерата на Suicide Squad Ѕвездите не премиерата на Suicide Squad

На прикажувањето на филмот присуствуваа и Џорџа Меј Џегер, Гај Ричи со својата сопруга, Хенри Кавил, Џејсон Мамоа и Лора Витмор.

Ѕвездите не премиерата на Suicide Squad Ѕвездите не премиерата на Suicide Squad Ѕвездите не премиерата на Suicide Squad Ѕвездите не премиерата на Suicide Squad Ѕвездите не премиерата на Suicide Squad Ѕвездите не премиерата на Suicide Squad Ѕвездите не премиерата на Suicide Squad Ѕвездите не премиерата на Suicide Squad Ѕвездите не премиерата на Suicide Squad

Остави коментар

Почетна // Забава // Музика и Филм // Ѕвездите од „Suicide Squad“ на премиера
Горе