20 септември, 2017

Радио

Подгответе се за неверојатен секс. Еве неколку волшебни потези што ќе го обезбедат вашето сексуално задоволство.

1. Зачинете ја својата рутина со тоа што, ако вие сте горе, потпрете се на своите нозе за рамнотежа и преземете ја доминацијата.

2. Испробајте нова поза, кога сте во поза на превртена каубојка, своите коленици држете ги заедно, и со тоа ќе го зголемите уживањето на својот партнер.

3. Кога сте горе, потпрете се на својот пратнер. Така вашите Г-точка и клиторис ќе бидат посилно стимулирани.

4. Сексот на машина за перење алишта за време на центригугата ќе има сличен ефект како и користењето вибратор.

5. Опишете ја својата фантазија во две реченици, потоа дозволете му на партнерот да ја опише својата. Накрај неизвесноста ќе резултира со експлозија.

6. Вкрстете ги своите глуждови за да го зацврстите вагиналниот канал, а на тој начин и вашиот пратнер ќе чувствува повеќе додека е во вас.

7. Ставете ја главата под крајот на креветот за време на сексот, така ќе ги зголемите циркулацијата на крвта во мозокот, напнатоста и возбудувањето.

Остави коментар

Почетна // живот // љубов и секс // Секси-потези што ќе ве остават без здив
Горе