Два часа се мачел да направи мала врата за мачката, но нејзината реакција насмеа милиони

26 јануари, 2017
Два часа се мачел да направи мала врата за мачката, но нејзината реакција насмеа милиони

Запознајте го Брајан и неговата мачка. Брајан на своето милениче сакал да му го олесни животот така што на вратата ќе направи мал влез.

Обично мачките брзо сфаќаат дека тоа е нивниот нов влез, но она што оваа мачка го направила ќе ве натера добро да се насмеете!