Еве зошто СЕКОГАШ треба да бидете внимателни кога возите по снег! Ова може да му се случи на секого!

18 јануари, 2017
Еве зошто СЕКОГАШ треба да бидете внимателни кога возите по снег! Ова може да му се случи на секого!

Дека екстремните лоши временски услови можат да предизвикаат невидени проблеми, доказ е и следното видео кое е снимено на автопат во Мичиген, САД.

Ова шокантно видео прикажува судир во кој учествувале дури 193 возила, меѓу кои се наоѓале и многу камиони.

Погледнете што се случува кога возите пребрзо на снежен и заледен пат.

https://www.youtube.com/watch?v=Zg8Iec-uG_c