23 април, 2018

Радио

Веројатно сите имаат по дома некоја стара крпа, која веќе не ја користат. Овој човек има идеја – еве што можете да напаравите со стара крпа!

Наместо да ја фрлите, направете нешто корисно за својот дом. Погледнете за што се работи:

Остави коментар

Почетна // 4 play // Кога ќе видите што направил овој човек од стара крпа, ќе бидете воодушевени
Горе