Ова необично пријателство ќе ве остави без здив!

14 март, 2017
Ова необично пријателство ќе ве остави без здив!

Како би реагирале кога би ја забележале својата мачка во друштво на некој зајак, куче или некое друго животно?! Сигурно би се зачудиле.

Е, сега замислете ја рекцијата на оваа жена која кога се вратила дома од работа ја затекнала својата мачка како си игра со два орли кои и дошле во посета.

Погледнете подетално во видеото подолу:

https://www.youtube.com/watch?v=pxR2y-hIj2k