Полицаец запирал автомобили на пат ноќе – за малку ќе го изеделе волци!

29 март, 2017
Полицаец запирал автомобили на пат ноќе – за малку ќе го изеделе волци!

Откако запрел автомобил поради расипано светло, овој руски сообраќаен полицаец пришол до возачот и разменил неколку зборови.

Сè се чинело нормално на почетокот, но потоа се случило нешто неверојатно…

Погледнете го видеото: