Преслатки мали слонови брзаат некаде

21 март, 2017
Преслатки мали слонови брзаат некаде

Волонтери во прифатилиште за диви животни забележале една глетка која нема да ве остави рамнодушни.

На снимката во прилог прикажана е гурпа мали слонови, кои брзаат преку река, како би дошле до својата мајка.

Погледнете го видеото…